Om os

  1. Forside /
  2. Om os

Historien om Ka-net

Ka-net blev grundlagt i år 1976 med en vision om at levere TV-kanaler og fra år 2002 kunne vi så også levere hurtigt internet til vores medlemmer lokalt i Kalundborg og omegn. Alt dette kunne vi ovenikøbet gøre til en god pris.
Siden da har vi udviklet os til at blive en førende aktør inden for TV og internetbranchen i vores lokalområde. Ka-net er en lokal forankret forening for medlemmer. Vi har vores egen lokale serviceafdeling, der også huser administration og support, på Stejlhøj i Kalundborg, og herfra ønsker vi at give vores medlemmer god service samt hurtig og stabil internet- og tv-forbindelse.

Vores mission hos Ka-net er at sørge for, at vores medlemmer altid er glade og tilfredse med vores produkter og services. Vi er drevet af en stærk overbevisning om, at vores medlemmers tilfredshed er vores vigtigste mål. Dette driver os til konstant at forbedre os selv og vores tjenester.

Vi har de sidste 20 år gravet vores egen fiber ned i dækningsområdet, og vores serviceafdeling arbejder dagligt på vores fremtidige plan. Den skal være med til at sikre alle vores medlemmer et top moderne og hurtigt internet.
Vi bruger fiber til at levere signal ud til vores fibernoder, som forsyner vores forskellige dækningsområder. Vi ændrer kabeltypen til coax lige inden det graves ind i den enkelte husstand. Dette foregår uden nogen mærkbar forskel for medlemmerne.

Hos Ka-net værdsætter vi at yde en god og personlig service samt et solidt produkt. Dette gør sig gældende både når vi er ude hos vores medlemmer og etablerer nye tilslutninger, såvel som når vi får besøg på vores lokale kontor. Disse værdier er hjørnestenen i alt, hvad vi gør, og de guider vores beslutninger og handlinger hver dag.

Gennem årene har Ka-net opnået flere betydningsfulde milepæle. Fra vores første skridt inden for internettilslutning med hastigheder på 128 til 256 K/bit, til vores seneste hybridfiber internetforbindelse på op til 1200 M/bit, har vi arbejdet hårdt for at levere kvalitet og værdi til vores medlemmer.

Vi er dybt forpligtet til vores medlemmer, medarbejdere og samfundet omkring os. Fremtiden bringer nye udfordringer og muligheder, og hos Ka-net er vi klar til at omfavne dem med både dedikation og innovation. Sammen ser vi frem til at fortsætte med at skabe en positiv indvirkning på TV- og internetindustrien i Kalundborg og omegn.

Logo Internet Tv God Service Sort

Bestyrelsen

Thomas Philip
Thomas Philip
Formand
Uno Andersen
Uno Andersen
Næstformand
Henning Obsen
Henning Obsen
Kasserer
Brian Christensen
Brian Christensen
Sekretær
Ivan Thygesen
Ivan Thygesen
Bestyrelsesmedlem
Flemming Røen
Flemming Røen
Bestyrelsesmedlem
Martin Schwartzbach
Martin Schwartzbach
Bestyrelsesmedlem