1. Forside /
  2. Nyheder/
  3. Ka-net sommerkonkurrence

Sommeren er ankommet, og hvad er en bedre måde at fejre den på end med chancen for at vinde et helt års gratis internet? Hos Ka-net ønsker vi at kickstarte denne sommer med et brag ved at tilbyde en enestående konkurrence, hvor du kan vinde 12 måneders internetforbindelse til 0 kr!

Sådan deltager du
For at være med i konkurrencen skal du blot følge to enkle skridt:

  1. Synes godt om vores Facebook-side: Dette hjælper os med at holde dig opdateret med alle de seneste nyheder og tilbud fra Ka-net.
  2. Kommentér på konkurrenceopslaget: Fortæl os, hvorfor du skal vinde dette fantastiske tilbud, og hvad et års gratis internet ville betyde for dig.

Vigtige detaljer:

  • Medlemskab kræves. Du skal være eksisterende kunde hos Ka-net eller bo indenfor vores dækningsområde for at kvalificere dig til at vinde.
  • En deltager per person. Vi ønsker at holde konkurrencen fair og åben, så hver person kan kun deltage én gang.
  • Trækning af vinder. Vinderen vil blive tilfældigt udvalgt og annonceret på vores Facebook-side fredag den 19. juli 2024.

Deltag og støt
Selvom deling og likes ikke er en del af konkurrencekriterierne, opfordrer vi dig til at dele konkurrenceopslaget og vise din støtte til Ka-net. Hver interaktion hjælper os med at nå ud til flere, og din støtte er uvurderlig for os.

Vi ser frem til en sommer fyldt med sjov og spænding, og vi kan ikke vente med at belønne en heldig vinder med et helt års gratis internet. Lad os gøre denne sommer uforglemmelig!

Er du klar til at vinde? Besøg vores Facebook-side nu og deltag i konkurrencen. Måske er du vores næste heldige vinder!

Klik ind på vores Facebookside og deltag her:
Ka-net Facebookside


Ka Net Facebook Sommer Konkurrence Hjemmesidebillede (2)