1. Forside /
  2. Nyheder/
  3. Fantastiske nyheder hos Ka-net.
Tabel Med Priser Uden Baggrund 1280X1256 Px

Fantastiske nyheder!

Grundet højere energiudgifter blev vi tidligere nødt til at hæve priserne, og introducere et midlertidigt energitillæg. Vi er rigtig glade for at informere om, at det er lykkedes os at lave en meget bedre el-aftale, med en ny el-leverandør.

Udover en ny aftale på el, har vi også slukket for vores gamle hovedrouter, og optimeret på udgifter i foreningen generelt, samt kigget alle eksisterende aftaler igennem og optimeret dem.

Ovenstående resulterer i at vi nu kan sænke priserne på hybridfibernettet, og samtidig hæve hastighederne på de internetprodukter vi tilbyder i områder der endnu ikke er opgraderet.

Den 1. juli 2023 gælder nedenstående hastigheder og priser.
Tabel Over Forfalds Dato Uden Baggrund 1080X305 Px

Vi beholder nuværende forfaldsdato.

Det blev i starten af februar besluttet at ændre forfaldsdatoen til den 20. i måneden, før gældende kvartal. På baggrund af en del henvendelser fra vores medlemmer, har vi revurderet beslutningen, og vi har lyttet til jer.

Derfor holder vi fast i vores nuværende forfaldsdato, som er den 1. i gældende kvartal. Forfaldsdato vil derfor forblive de faste fire kvartaler, som det er på nuværende tidspunkt.

Forklaring af de nye tiltag.

Klik på knappen herunder for at afspille vores video med forklaring af de nye tiltag.