1. Forside /
  2. Nyheder/
  3. Vi flytter

Vi står over for en spændende forandring. Efter 18 år på vores nuværende adresse forbereder vi nu flytningen til et nyt domicil på Stejlhøj 19 i Kalundborg. Den nye adresse ligger lige ved siden af vores nuværende lokation, hvor håndværkere i øjeblikket arbejder på at gøre bygningen klar til indflytning. Vi åbner fremadrettet dørene på Stejlhøj 19, fra den 21. Maj 2024.

Efter at have udvidet vores faciliteter over årene, ser vi nu frem til at få samlet hele vores personalegruppe under ét tag. Den nye bygning vil give os lidt mindre plads, men til gengæld øges effektiviteten ved at have alle ansatte i samme bygning. En ny hal bag bygningen vil blive opført til opbevaring, sikrende at administration, service og graveafdelingen, kan arbejde endnu tættere sammen.

Vi glæder os til at kunne tilbyde vores medarbejdere og medlemmer en mere integreret og tilgængelig serviceoplevelse i vores nye faciliteter, hvor vi får langt færre trapper og lastbiler der holder i vejen. Der vil også komme meget bedre parkeringsforhold for både ansatte og vores medlemmer. Vi håber selvfølgelig på vores medlemmers forståelse for at vi roder lidt den næste tid og at tingene kan gå en smule langsommere end normalt, indtil vi er kommet helt på plads.

Hold øje med vores Facebook-side og www.ka-net.dk for officielle opdateringer og andre nyheder relateret til vores flytning.

Ka Net Flytter