1. Forside /
  2. Nyheder/
  3. Tilbud til nye og eksisterende medlemmer

Tilbud til nye internet medlemmer

Ka-net er glade for at kunne tilbyde alle nye medlemmer en fantastisk start på deres internetoplevelse. I de første 3 måneder får du dit internet abonnement for kun 99 kr. pr. måned*, uanset hvilken af vores hastighedspakker du vælger. Det er vores måde at byde dig velkommen på!

Du kan få op til 1200 Mbit hvis dit område er opgraderet og klar til de nye hastigheder.
Tjek om dit område er klar her: Tjek dit område

Efter de første 3 måneder fortsætter din tilslutning på vores fantastiske hybridfibernet til normalprisen, og det bedste er, at du har fleksibilitet til at justere din hastighed når som helst inden for aftalens bindingsperiode på 6 måneder. Tilslutningsprisen på 999 kr. inkl. moms og forfalden til betaling, når boligen modtager signal fra anlægget.
Tilslutningsprisen forudsætter en 6 måneders bindingsperiode på internet.

Udfyld vores online tilmeldings formular her.

Tilmelding


Hvis du endnu ikke er medlem, er det et perfekt tidspunkt at komme med på holdet. Du kan spare op til 750 kr. på dit internet abonnement i den indledende periode. Glæd dig til høj hastighed og fantastisk service!

Tilbuddet er gældende med tilbagevirkende kraft fra den 1. juli 2023.

*Tilbuddet gælder kun én gang per nyt medlem.

Klik herunder for at læse vores betingelser.

Betingelser for ny-tilslutning 999,-

Tilbud til eksisterende medlemmer

Ka-net sætter stor pris på vores eksisterende medlemmer, og vi mener at loyalitet skal belønnes. Derfor har vi en fantastisk nyhed til dig: Nu kan du også spare op til 750 kr. og nyde dit hybridfibernet, uanset hvilken hastighed du ønsker, til kun 99 kr. pr. måned i 3 måneder*. Herefter fortsætter dit abonnement til den sædvanlige pris.

Alt, hvad det kræver, er at du spreder ordet om Ka-net. Introducer os for et nyt internetmedlem, og vi belønner dig med det samme fordelagtige tilbud, som vi giver vores nye medlemmer. Det er vores måde at sige tak for din hjælp og loyalitet.

Det nye medlem skal bare informere os om dit medlemsnummer, som kan findes på din faktura, når de tilmelder sig. Så nemt er det at nyde de fantastiske fordele, som medlemskabet af Ka-net familien bringer. Lad os sammen forbedre internetoplevelsen!

*Tilbuddet gælder kun én gang per nyt medlem.

Tilbuddet er gældende med tilbagevirkende kraft fra den 1. juli 2023.

Kontaktbillede Til HP PNG