1. Forside /
  2. Nyheder/
  3. Prisstigning på TV-pakker fra YouSee

Opdatering af priser på TV-pakker fra 1. januar 2024.

Vi står over for nye ændringer, som vi ønsker at dele med jer. Fra 1. januar 2024 vil priserne på vores TV-pakker fra YouSee blive opdateret. Disse justeringer afspejler de stigende omkostninger forbundet med TV-rettigheder, herunder sportsrettigheder, og generelle markedstendenser, inklusiv inflation.

Vi forstår, at enhver prisstigning kan være en udfordring, og vi forsikrer jer, at vi fortsat er dedikerede til at tilbyde jer kvalitetsindhold til konkurrencedygtige priser. Her er de nye månedlige priser:

  • Grundpakken = 320 kr. (tidligere 300 kr.)
  • Mellempakken = 580 kr. (tidligere 540 kr.)
  • Fuldpakken = 720 kr. (tidligere 680 kr.)

Disse nye priser giver jer fortsat adgang til vores fantastiske udvalg af kanaler og indhold til en konkurrencedygtig pris. Det er kun prisen på selve TV-pakkerne det er steget en lille smule. Derfor er der ingen forskel på de andre muligheder for opgradering osv. I vores TV-pakker.

Disse opdateringer påvirker kun prisen på selve TV-pakkerne. Alle andre serviceaspekter og opgraderingsmuligheder forbliver uændrede.

Vi værdsætter jeres forståelse og fortsatte støtte. For mere information og for at udforske vores forskellige TV-pakker, klik herunder.

TV pakker