Strong Wi-Fi

Teknologien MESH er ikke ny, den bruges i dag i professionelle produkter i blandt andet lufthavne og hoteller. Alle enheder som indgår i MESH, har samme navn og samme kode med simpel opsætning, og parring af enhederne. Det vil sige, at enhederne opfører sig som et samlet netværk, hvor der foregår en intelligent styring af tilsluttede enheder, for at sikre den optimale kvalitet og hastighed. Samtidig reserveres der kapacitet til brugere som streamer.

Med en Strong Wi-Fi løsning vil du kunne forbedre dit trådløse netværk markant. Een enkelt Strong Wi-Fi enhed kan dække op til 70m², 2 enheder kan dække op til 120m² hvis man har et større hjem. Strong Wi-Fi produktet kan forbindes med op til 4 enheder som samlet kan dække op til 300m². Bemærk venligst at der skal mindst 2 Strong Wi-Fi enheder til for at give muligheden for MESH, har man bare en enkelt Strong Wi-Fi enhed vil denne fungere som trådløs Extender.

Klik på knappen for at læse mere omkring Strong Wi-Fi og opsætning.

Netværksporte

Strong Wi-Fi er udstyret med 2x1 Gbit ethernet porte. Enheder, som TV, digital receivere eller printere kan tilsluttes og blive integreret i det trådløse netværk.

Tilgængelighed

Som medlem hos Ka-net kan man for kun 20 kr. pr. måned pr. enhed leje vores Strong Wi-Fi enheder. Har man en 200/30, 300/40, 400/50, 600/200 eller 1200/300 Mbit internetforbindelse vil den ene Strong Wi-Fi enhed koste 0 kr. ved leje af min. 2 enheder. Der kan lejes op til 6 enheder i alt. Strong Wi-Fi kan hentes på kontoret Stejlhøj 23, 4400 Kalundborg. Alle Strong enheder skal leveres tilbage hvis internettet fra Ka-net opsiges.

BEMÆRK: Mesh-produktet erstatter IKKE kabelrouteren udleveret fra Ka-net.

Placering af Strong enheder

Strong MESH placeringer 1200x378 px.

Tag kontakt til os hvis i er i tvivl omkring hvor mange enheder i skal bruge.